Hogeschool van Amsterdam

HvA Verkiezingsdebat

Op wie stem jij tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018?

Evenement

Gek genoeg zijn de gemeenteraadsverkiezingen een stuk minder populair dan de landelijke verkiezingen. Dat is vreemd, want je stem in de gemeenteraadsverkiezingen heeft waarschijnlijk veel meer invloed op je directe leefomgeving dan de landelijke verkiezingen. Daarom organiseert FLOOR op 13 maart het HvA Verkiezingsdebat.

Gemeenteraad Amsterdam

Bron: ANP

Dinsdag 13 maart, 17:30 - 18:30 uur, FLOOR-tribunes, Kohnstammhuis

Leven in een democratie is helaas niet voor iedereen een verworven recht in deze wereld. In Nederland doen we dat wel, maar maak jij eigenlijk wel gebruik van je stemrecht? In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. FLOOR heeft daarom de Amsterdamse politiek uitgenodigd om op de HvA te komen debatteren. Onder leiding van gespreksleider Lennart Booij gaan de lijsttrekkers van: D66 (Reinier van Dantzig), PvdA (Marjolein Moorman), VVD (Eric van der Burg), SP (Laurens Ivens), GroenLinks (Rutger Groot Wassink), Denk (Mourad Taimounti), CDA (Diederik Boomsma) en Forum voor Democratie (Annabel Naninga) met elkaar in debat.

Zet 13 maart in je agenda, want dit wil je niet missen.

Voorlopig programma

  • 17:00 Inloop
  • 17:30 Start
  • 18:30 einde

Kom ook!

Zoals alle evenementen bij FLOOR is ook dit event gratis. Meld je aan en weet zeker dat je een plekje hebt!

Kun je er niet bij zijn? Of zit het event al helemaal vol?

Meld je aan voor de Livestream! Wij sturen je een link dat je het event gewoon vanaf je computer of telefoon kunt volgen. Dan hoef je dus niets te missen...

Gepubliceerd door  FLOOR 22 februari 2018