3-jarige trajecten

Voor vwo'ers en havisten met een 8 of hoger

Hbo in drie jaar

Een 3-jarig traject is een vorm van een voltijd bacheloropleiding en leidt op tot hetzelfde einddiploma als de vierjarige opleiding. Je volgt stage en doet praktijkgericht onderzoek. In het tweede of derde jaar volg je een minor en verdiep of verbreed je je kennis.

Voor ambitieuze studenten

Een 3-jarig traject is er voor ambitieuze studenten. Studenten die op zoek zijn naar extra uitdaging. Verder ben je in het bezit van een

• vwo-diploma, of
  • ​havo-diploma met een gemiddeld eindcijfer van 8 of hoger

Kijk voor meer informatie en de aanvullende eisen bij het traject van jouw keuze

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 29 augustus 2017

Doordat we sneller door de lesstof gaan, kunnen we onderwerpen behandelen waar in de reguliere studie geen ruimte voor is, zoals non-profit organisaties. Deze studie is een goede oplossing voor vwo'ers die niet naar de universiteit willen, maar wel uitdaging zoeken.

Vwo'er Nina Keizer - Eerstejaarsstudent Bedrijfseconomie, volgt het 3-jarige traject